nenaa prvotno napisa
Na početku je puno njih počelo u rekreativnim klubovima. NPR: NK ŽMINJ, ako uopće znaš gdje je to. U njemu su počela dva poznata hrv. nogometaša.
Da li znaš možda ime kluba u kopjem je počela Ana Jelušić.
Općenito vrijeđa inteligenciju kada se na ovakav način zamagljuje realnost. Oba spomenuta kluba su sportski klubovi s primarnom sportskom djelatnošću. I Žminj i Platak. Nego, čemu je trebalo služiti ono "ako uopće znaš gdje je to". Ja svoje dijete učim da se tako ne ponaša.
ivanas prvotno napisa
Ne znam zašto je između svih nepotrebnih stvari na koje svaki dan trosimo novac takav problem platiti dvjestotinjak kuna za treninge.
Pa... možda zato što smo ih već platili, a zauzvrat smo dobili divljanje primitivaca u nogometu, glamurozni rukometni stadion kojeg nećemo moći koristiti, trash sportske saveze kojima je jedini interes lapiti lovu itd.
Konkretno, junioru plaćam rekreativni program plivanja cca 4000kn godišnje, a siguran sam da puno ekipe ovdje ima manja mjesečna primanja. Obzirom da je sve to već plaćeno kroz porez i prirez, drsko postavljam pitanja:
- kome ide ekstra profit od upisnina, ako je grad našim novcima već platio izgradnju i održavanje objekata, plaće trenera i uprava, kao i troškove priredbi?
- što ću napraviti kada mi odbiju upisati dijete? Možda ovo:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
Možeš se rekreirat i na svježem zraku, to je barem besplatno...
Hmm.... po čemu se ovo razlikuje od sočne psovke? Mislim, ja jesam nekakav vegetarijanac, ali se na nikoga do sada nisam ovako otresao da ide pasti travu, a za svoju obitelj neka složi plast sijena. I onda sam ja prostak. Hmm...
O sportu i sportašima, načinu vođenja sportskog kluba, kolegijalnosti, medijskom praćenju "važnog" sportskog događaja pogledati ovdje:
http://www.youtube.com/watch?v=GyxX1tpk624