-
moram priznati da se najezim kad citam ovakve price
bude mi bas tuzno kad se ono sto si unaprijed zamisljas kao prekrasne obiteljske price pretvori u stalnu i svakodnevnu borbu... (to ja onako - opcenito...)
noa nije agresivan tip. ali jest ljubomoran. potiho. ali jest. i on je sam "iznjedrio" svoju metodu stisavanja vlastite ljubomore na vrijeme i fizikalu koju leo od mene zahtijeva...
kad leo krene dojit, a noa nema "pametnijeg" posla, uvijek ce doci, otvorit grudnjak i na drugoj cici, leci pored mene, zagrlit cicu, mazit je govorit - to je moja cica. leo ima onu cicu, ovo je moja... (obicno se malo zakace kad leo krene mijenjat strane, no tu ja moderiram...)
sto hocu reci - ako vedranu nedostaje kontakt s mamom, smatram da to sto ona doji i sto je zrinka ocito zahtjevna dojilica - ne znaci da je taj kontakt nemoguc. zasto ne bi mama mogla, kad vidi/zna da ce krenut dojenje prvo pozvat vedrana, reci mu - dodji, uzmi knjigicu/autic/stogod/odaberi crtic - idemo dojiti zrinku... pa se dojenje zrinke mozda moze pretvorit u zajednicki dogadjaj, ne izbjegavanje i zanemarivanje vedrana...
eto, ne mogu duze, moram dojit lea i nou
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma