Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 68 od 68

Tema: maybe baby

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj cukerino prvotno napisa
    ja sam s mb zatrudnila iz prvog pokusaja, vrlo jasno mi je pokazao o. Vi koje vidite par dana u mjesecu, vjerojatno ovulirate 2-3 dana, to je moguce. Jedino za sto znam da moze malo promjeniti sliku je konzumiranje alkohola, al i tu kad pokaze ne pokaze bas jasno, pa znas da to nije to.
    Ne sjećam se kad sam zadnji puta pila išta s alkoholom (ne sjećam se, u stvari, ni kad sam zadnji puta pojela Griotte ), a plodna sam po tom mikroskopu skoro cijeli prvi dio ciklusa.

Eh, kad bismo mi ovulirale 2-3 dana, ne bismo na ovom pdf-u bile ovako dugo.
    Ali, riječi ti se pozlatile... da ovuliramo duže od prosjeka, samo još trebamo... pronaći pravi položaj?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U mom slučaju je bio bacanje novca. koristila sam ga po uputama ali po njemu uopće nisam imala ovulaciju. baš kad sam se počela brinuti ostala sam trudna.

vrlo skup i nepouzdan aparatić, žao mi je svake kune koju sam dala za njega.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni je pak dobro koristio....prvi mj koristenja mi je pokazao o na 21. dc koji inace traje cca 31-32 dana i odmah sam zatrudnila al je nazalost rezultiralo spontanim.....sad je od toga proslo nekoliko mjeseci i ovaj mj. je opet pokazao o na 20. dc, dakle slicno ko i kad sam zatrudnila, i to je pokazao jako jasno, bez dvojbe, ostale dane nista, jedino je ustvari i u vrijeme spottinga nesto malo ta slika pocela licit na paprat al ne onako jasno....zasad sam jako zadovoljna, eto, vidjet cemo za dalje

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I ja sam kupila maybe baby i totalno sam arzočarana, jer sam skoro stalno imala ovulaciju i ne preporučam ga!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

i ja potpisujem nezadovoljstvo.....

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I ja sam nezadovoljna,jer mi je ,po njemu,svaki dan u mjesecu plodan :? ...Postupala sam po uputstvu...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ovako.... ja sam dobila MB na posudbu. koristila mjesecima i živčanila. Pokazivao mi je prečesto plodne dane, uključujući i prvi dan menstruacije.
    Onda sam dobila novi. Razlika u slici na mikroskopu je bila neopisiva. Tada smo skužila da nešto nije s ovim prvim u redu.... Našli smo problem- stakalca na mikroskopu (postoje 2 sloja) nisu dihtala kako treba i to je davalo netočnu sliku.

Mel T

Početno

Hm, ja bas razmisljam da li da kupim MB. Citajuci vasa iskustva cini mi se da ako cu ga koristiti jos uvijek necu znati kad su mi plodni dani. Ne vidim onda neku svrhu. :?
    Radije cu koristiti drugu metodu. Na prvi znak sluzi proglasit cu 10 dana plodnosti. Vec sad vidim osmjeh na licu MM. :D Ak ne urodi plodom, narucit cu te trakice.
    BT mi otpada jer mi temperatura dosta oscilira.

Mel T

Početno

Sad vidim da na http://www.saveontests.com/ MB.
    Mozda je taj pouzdan?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mel T i ja sam naručila LH trakice s te stranice jer sam čulla da maby baby nije dobar...
    trakice još nisam dobila pa nemam iskustva s njima, al pročitaj više na temi o lh testovima. druge cure ih koriste i koliko vidim, zadovoljne su

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam koristila lh trake narucene s neta...oko 80 kn 30kom.

I..uspjelo je! Pokazu samo taj jedan dan...Ja sam probala delati vise puta ali samo na ovulaciju je pozitivan...

MIAANNA

Početno

Na kojoj adresi se naručuju i kako?ako ovaj mjesec ne uspijem odmah naručujem!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drage moje cure,
    imam potrebu podijeliti sa vama moju brigu.
    Naime , imam 38 godina , radimo na prvom djetetu unatrag 2 mjeseca i sve bi to bilo ok da mi se nije desilo nešto što me zabrinulo.
    Kupili smo maybe bebe kako bi bolje mogli pratiti ovulaciju i nakon što sam u očevikano vrijeme ovulacije radila test ,ispada da nisam uopće plodna,tj nema znakova na mikroskopiću.
    Ima li netko slično iskustvo? Može li biti da je problem u mikroskopiću?
    Prije nego što smo odlučili imati bebicu,obavila sam sve moguće pretrage (potrebne i nepotrebne) kod privatnog ginekologa.Nalazi su svi uredni i rekao je da je pitanje dana kada ćće se desiti trudnoća , da ja sve ok.
    Unaprijed zahvaljujem,
    Zlatka

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ako te može utješiti, naša beba se začela u neočekivano vrijeme, tj. 4-5 dana prije očekivane O, po mom kalendaru. Iako mi je ciklus ko sat.

Za MB je dobro pratiti svakodnevno, kroz cijeli ciklus, a ne samo u vrijeme kad očekuješ ovulaciju....

Postoji li ti razlika u mikroskopskoj slici na MB u različitim danima ciklusa?

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

zlatka odi u pretraznik pa upisi maybe baby i naci ces dosta tema o njemu na forumu, najveci broj cura zalio se da nikako ne valja jer im je ili stalno pokazivao da su plodni dani ili nikada

zato 99 posto nas ovdje koristi lh trakice, a ne maybe baby

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala vam curke za sada

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jučer na zaručničkom tečaju kaže doktorica obiteljske medicine
    kako sve njene pacijentice kojima je preporučila maybe baby da je
    strašno točan, nisam mogla odoljeti i pretražiti forum, a kad ono masa nezadovoljnih....

baps avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Natalija, baš ti hvala na podizanju ove teme!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •