-
Ciao curke!
Vidim da imamo sličan problem, a to je definiranje ovulacije.
Ja već odavno mam Maybe baby, i neke mi dane u ciklusu pokazuje paprat, a većinu drugih dana ništa. Ali i kad pokušavamo u te "paprat" dane, ništa se ne dogodi! Rekla mi je prijateljica da nije baš pouzdan jer reagira na svašta (upale, promjene navika - spavanje...) i preporučila mi LH urinske testove za ovulaciju, ali ove koji se naruče preko interneta jer su puno jeftiniji - jedan je oko 0.20 USD :D , su kod nas jako skupi (50 kn a treba ti svaki dan
). Ja sam odmah naručila komplet od 40 Ovulation strips + 10 Pregnancy strips i sve skupa platila oko 30 USD. Došle su mi za 10tak dana, i sve je to super, ali ja se testiram već mjesec dana,i niti jednom mi test nije pokazao ovulaciju!!! :? :?
I sad ne kužim... navodno da su pouzdani pa još uvijek više vjerujem njima. Moguće je da nemam ovulaciju jer sam tek prije 2 mjeseca prestala piti kontracepciju, pa kaže doktorica da je možda razdoblje kad se tjelo polako "budi" nakon tableta. A imam i PCOS, pa možda imam i anovulatorne cikluse - trenutno sam na pretragama, pa ne znamo još.
Ali stvar je u tome što mi Ovulation strips kaže da nemam ovulaciju (bar ne tih mjesec dana), a Maybe baby mi je pokazao paprat već bar 2 puta u to istom periodu!?! :shock:
I sad kome vjerovati? :?
Jel ima tko sličnih iskustava? :/
Nadam se da nisam sama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma