-
Bol nakon amnioskopije
Danas mi je termin. Na pregledu mi je doc radila amnioskopiju. Sam pregled mi nije uopce bio bolan, ali sada, 4, 5 sati nakon pregleda rasturaju me bolovi. Vec jedno 2 sata, svakih 5 min i manje i boli za poluditi. I kriza i stomak i sve, sva se preznojem. U cemu je stvar? Je li moguce da je to izazvalo trudove?
-
moguce 
ali, isto tako, ne mora biti
udahni duboko i nastavi sve normalno raditi i veseli se skorom susretu sa bebom
-
pa termin ti je, a meni to stvarno liči na trudove. sretno!
-
O, da, lažni ili pravi - definitivno su trudovi... Još malo! :D
-
Evo me opet, uglavnom bolovi (trudovi) se javljaju svakih 7, pa 5 min, 7, pa 5... I traju oko 40 sec. I vise nisam pametna sto je to. Mislila sam da pocinje svakih pola sata ili tako, a ne 5 minuta!!! :shock:
-
meni su počeli nakon druge amnioskopije odmah 7 pa 5 pa 7.....
To je to :D
-
-
Mene je dr prije pregleda upozorio da mi amnioskopija može izazvati trudove, pa je valjda to :D
-
Koliko u prosjeku traju trudovi?! Moji (ako su ovo trudovi, a ne znam sto bi drugo bilo) traju 45 sec. Javljaju se svake 4 min. U biti, da li se racuna u razmaku i trajnaje truda ili?!
-
-
To je to.
Sretno!
-
racuna se od pocetka jednog do pocetka drugog truda. sretno.
-
Mum2Be gdje si, si krenula?
-
Curke, ajmo vibrat (još uvijek ne znam to napraviti)...
Nestala je s foruma još negdje oko pola devet....
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mum2b, ima li novosti?
-
Rodice drage evo mene kuci s mojom bebicom! :D Ipak su to bili trudovi! Kad su bili na 3 min, krenula u bolnicu! Dosla otvorena 5 prstiju. Bilo je to oko 23h! Sljedecih 7 sati ne zelim se sjecati! Drugom prilikom! Bitno da smo sada kuci, zivi, zdravi i sretni!
-
-
-
-
Superiška, čestitam od srca!!! :D
A bebica je cura ili dečko? Ime?
Ne ljuti se, al baš sam radoznala.
-
Cestitam! Sad vise nisi Mum2be nego Mum!
-
-
:D čestitke od srca i najveće puse bebici!
Čekamo opširni izvještaj a sad odmarajte i uživajte!!
-
-
:D :D čestitke i tebi i malom Antoniu a dojenje pa svi smo viš ili manje prošli muke sa bradavicama ali proći će
-
Ako je nalaz ctg-a uredan, ako se na početku trudnoće vidjelo da uzv mjere kasne za gestacijskom dobi (kao što je kod mene slučaj), čemu raditi amnioskopiju odmah na dan tobožnjeg termina? Priznajem, malo se grozim te pretrage jer znam da se može pretvoriti u (ne)namjernu indukciju
Prijateljica mi opisuje da je osjećaj nakon toga užasna iscrpljenost.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma