E stvarno mi je vise dosta tudje djece. Mejra non stop dobije batine zato sto se 'boji' ostale djece. U biti se ne boji samo se ona 'fino' igra i ponasa. Skim god da se igrali ili ju ugrizu, gurnu, lupe necim po glavi, ili joj cak zalupe vrata na rucicu. Sve to moze dok se ja ne fatim sibe pa pocnem vracati. I nemojte mi reci 'pa djeca su' to su za mene monstrumi. Dodje mi da se niskim ne igramo.
Jucer je dobila drvenu kocku u oko. Sat vremena nije mogla da progleda na oko. Danas smo setali i maleni ju je jako gurnuo dok je trcala. Bio je iza nje i on je zavrsila na faci. I stomak je nagulila.Mami od malenog je bilo jasno da sam LJUTA. Mejra je takva ona i dalje nije htjela kuci jer uziva sa drugom djecom. Meni je najgore sto je ona pocela biti prema braci gruba. Kada joj on uzme neku igracku ona ju grubo istrgne a kada je neko drugi onda dodje meni i cmizdri. Kao pomagaj mi mama.
Mi je sto smo ju upisali u vrtic u septembru. Malo ce joj biti engleski problem. Ionako je stidna pa kada ostali klinci to vide ona koriste situaciju. Sigruno ce i tamo koju batinu dobit'
Kako bi vi rijesili ovu situaciju? Ja razmisljam da otvoreno popricam sa mamama. Da kazem da necu tolerisati takvo ponasanje prema svom djetetu. Ili neka se ponasaju ili neka traze drugo drustvo.![]()

Mami od malenog je bilo jasno da sam LJUTA. Mejra je takva ona i dalje nije htjela kuci jer uziva sa drugom djecom. Meni je najgore sto je ona pocela biti prema braci gruba. Kada joj on uzme neku igracku ona ju grubo istrgne a kada je neko drugi onda dodje meni i cmizdri. Kao pomagaj mi mama.
Odgovori s citatom
,...a do sada je stalno učimo da bude pristojna, da podijeli, da pita jel' smije, da pričeka svoj red za nešto. Ne znam što da joj kažem, ne znam ni ja što da učinim, a još manje što da tebi savjetujem.