Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Platnene i sušilica?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Platnene i sušilica?

Pretpostavljam da se već pisalo o tome ali nisam našla pa ću postaviti upit.
    S obzirom da se ne koristi omekšivać a pelene mi djeluju malo grubo za te naše male nježne guze pa sam mislila da ih sušim u sušilici (tako osušen veš mi je puno mekši). Da li ću uništiti pelene?
    Koliko detrđenta stavljate u pranje i da li je bolje koristiti tekući ili prašak?

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

svakako ako imaš sušilicu upotrijebi je za platnene.
    i ja sam isključivo za prašak, ne tekući deterdžent.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja davno čitala da im to smanjuje moć upijanja?
    Na žalost, upravo radi tog dugog sušenja sam malo na jednokratnim, malo na platnenim.
    Inače sušilicu imam- znači sušim skroz ili do pola( stavim na sintetički program)?

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad je vrijeme lijepo sušim na zraku a kad je bljuzgavo sušim u sušilici.
    Nisam primijetila da se smanjila moć upijanja ili što god drugo.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nas upozorilo da prvih nekoliko pranja ne sušimo u sušilici da se ne zbrčkaju... pa su se zbrčkale. Nismo slušali. Habanjem su se za par mjeseci opustile. Dakle, ima tu nešto.

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Možda ima, mi smo počeli sušiti u sušilici nakon 1,5 godine sušenja na zraku.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

mi smo kasno kupili susilicu (pred ostavljanje pelena) pa su mi se pelene nasle u njoj valjda jedan ili dva puta. ah, koja razlika od susenja na zraku, super fluffy bez ikakvih dodataka za omeksavanje. drugi put nisam ni osusila do kraja u susilici i svejedno su bile divno mekane nakon dosusivanja na zraku.

ali cinjenica je da susenje u susilici unistava prije svega cicak na pelenama, i zato ih ipak treba kad je god pogodno vrijeme susiti na zraku, ili malo u susilici pa onda na zrak. a skroz u susilicu u ruzne i vlazne dane, pogotovo ako nemas veliku zalihu pelena ni puno prostora za susenje.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da, čičak treba načičkati (zatvoriti) ili se temeljito napuni mucicama. Ali to je općenito problem čičaka i sušilica.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja zimi koristim sušilicu, a kada je suho vrijeme zrak. Ako mi se zaista presuše stavim peglu na najjaču paru i samo prijeđem prako unutarnjeg uloška da se malo smekša (upije vlage).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •