-
temperaturica već tjedan dana
Već sam bila napisala da je prošli petak bila zakurila 38 i smrdljiva popiškina pelenica. Već isti dan je temperaturica nestala (mjerila ja svako malo) Za vikend otišli na more. U nedjelju mi se opet činilo da malo kuri, ali mjerila temperaturu običnim termometrom ispod pazuha (bila je nemirna i teško mi je bilo dobro namjestiti termometar) , ali ništa. Svejedno mi se činilo da je malo vruća i slijedeća tri dana mjerim temp ispod pazuha i kreće se prema 37, ali nije 37...I dalje mi je vruća, ali je vesela, razigrana, dobro jede, pije...
U srijedu ima 37,5, četvtrak 37-37,5, danas ujutro 38. I dalje je dobre volje, sve pet. U urinu povećani proteini i nešto leukocita, u krvi leukociti normalni..
Jutros opet vadili krv na sedimentaciju-čekamo nalaze. Ponovno lovimo urin.
Kraj nosića joj se pojavile dvije crvene flekice-kaže doktor da se zna dogoditi da se djeca ospu kad temperatura počne padati (kad je viroza u pitanju) i kaže da sumnja na virozu..
Mene već malo brine ta temperaturica...Mislim ona dobro izgleda i nije klonula i vesela je i jede i sve, ne kašlje, ne kiše...nekako mi pre dugo traje ta temperatura...
...cijepili smo se priorixom prije cca tjedan dana...da nije reakcija?? Doktor kaže da ne vjeruje da to ima veze s time...
Ma ne znam..ali sva sam u komi.. :/
-
Jel priorix MPR? ako da, koliko ja znam reakcija se ocekuje tek nakon 2 sedmice, a Vita vec sedam dana ima temperaturicu. Dakle ja ne bih rekla da je to - to.
Meni tu sve "mirise" na urinarnu upalu.
-
Tek sad vidim da je i nalaz pokazao proteine u urinu. Vec vas vidim na ceporexu.... :/
-
-
Ne se sekirati! Bolje ceporex nego upalu bubrega.
Pusa Viti da sto prije ozdravi!
-
-
mila, neka naprave urinokulturu i odite na UZV bubrega da se izolira bakterija, a ne ovako liječit naslijepo-ovo nije išlo tebe već pedicu
-
Vita je na moru i za urinokulturu treba slati u Pulu i čeka se nalaz dosta dugo. Doktor je rekao da svakako preporuča da uzme ceporex pa pauza tjedan dana pa urinokultura..da se spriječi akutna upala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma