a-ha, tako vec da- uzdignut noge. tako je oslonac rasporedjen i na kicmu, nije samo na kukovima, trtici i....

zaboravih napisat da Lea drzi glavicu dok lezi nakocenu na desnu stranu (bila je ta strana zalezan kad se rodila). pedijatrica je rekla da je sve ok. da se samo radi o navici. no skuzila sam da mi i u marami uvijek spava tko da se okrene na onu stranu da opet dobije polozaj koji je imala u maternici.

i juce je maknula pelenu sa sebe. moram priznat da sam mislila da ce je maknut tako sto ce je pojesti (pocela ju je gurat u usta) no u zadnji tren je je uzela rukicom i povukla s glave.

moram priznat da nisam zadovoljna kako uzima igrckice. cini mi se da ih vise gleda nego sto pokusava doci do njih (osim u AS, u njoj se napinje i pokusava dici da bi dosla do igracaka) a kad dodje i primi ih izgleda vise kao slucajnost nego namjera. i sad kako da je uputim u to, pogotovo sada kad ne zeli lezati (a i ako zeli ne dopustaju joj) i kad je svi zivi nosaju (3 tjedna smo na moru kod MMevih a mislim da je 3 tjedna puno u razvoju tako malog djeteta.)?