-
Osoblje foruma
Luna :D za Kaleba!
ovako (sigurno cu dosta toga zaboraviti):
prvi put se okr :D nula na trbuh sa napunjenih 3 mjeseca no to je bilo vise ispitivanje terena jer jos nije znala kamo s rucicom i sta s glavicom tako da je na trbuhu izdrzala jako kratko. s napunjena 4 mjeseca vec je polako izvlacila rukicu, pokusavala puzati, glumila kornjacu. vise se dizala iz trbusnih i ledjnih misica nego sto se oslanjala na rucice. sada, 2 dana prije napunjenih 5 mjeseci, lezi i po 20 minuta na ledjima, ne igra se s igrackama ali se igra sa svojom rukom, pomice se od silnog mlataranja a jutros se okrenula za dlaku. guzica i desna noga su vec bili u zraku, ruka postavljena na pravom mjestu, zamah i....nista. no jako sam bila zadovoljna. ujutro se probudi i igra na trbuhu. na ledjima ostaje samo ako sam ja ili igracke iznad ili ako smo u kolicima (iako ih vise toliko ne voli, ne svidja joj se pogled u nebo). vec se mjesec dana podjednako okrece lijevo i desno i to s lijevog boka na desni i obrnuto. puzi u nazad, vrti se oko svoje osi. jedino mi se cini d bi mogla biti bolja u hvatanju igracaka i stavljanju u usta. nekako mi to izgleda nespretno. ali i na tom "planu" je napredovala u zadnjih tjedan dana (zubici).
ista stvar je sa dizanjem same sebe u sjedeci polozaj, na sta ja sizim. ili se digne pomocu trbusnih ili vuce svoj bodic.
ne skida tetra pelenu (ili cime je vec pokrijem) iako obozava tu igru. samo mlatara rukicama i nogicama. pocet cu malo duze drzat je pokrivenu. no zna se sama pokriti i otkriti i umirati od smijeha pri tome
.
obozava igre skrivaca (ja se sakrijem pa iskocim...)
jako je jaka, ima snazne nogice. zivo je dijete.
primjetila sam da vise mlatara lijevom rukom i desnom nogom. ne znam jel to ok i ako nije kako da promjenim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma