Ajme ljudi!Koliko briga!ja osobno mislim da sve dolazi u svoje vrijeme i da se ne bi trebali previse zabrinjavati nekim sitnicama koje same opazamo,a naravno ako smo prije bile kod pedijatra i on kaze da je sve OK.ja sam bas danas bila kod pedijatrice i kaze da je sve 5+, jedino da malo vjezbamo lezanje i dizanje na trbuhu, odnosno podlakcivanje i dizanje glavice pod kutem od 45stupnjeva jer to to osnova za puzanje.Zala ce za tjedan dana navrsiti 3 mjeseca i ne radi pola stvari koje ste vi nabrojale.Voli spavati na trbuhu ali ne i "boraviti" na trbuhu.Voli se nosati u svim polozajima, preferira lijevu stranu (mozda je cura ljevak), glavu drzi uspravno ali ne svaki puta i ne dugo, hvata igracke i stvalja ih u usta (mada rijetko sama pogodi usta, ja joj "pomazem"), ponekad se uspijemo dici u polusjedeci polozaj kada se drzi za moje ruke, odnosno kada je ja primim za njene ruke.zapravo sve radi ovisno o njenom raspolozenju, nekad je super aktivna i sve radi,a ponekad prespava cijeli dan i nis ne radi i ljeti se ako je silim. Ali ja se ne zabrinjavam previse ako pedijatrca kaze da je sve ok.
I slazem se sa Sanjom, isto sto mi je i patronazna rekla jos na samom pocetku.Sve sto mama napravi instiktivno i misli da je dobro za njenu bebu, 100% je dobro i ne moze biti krivo!