Citiraj kli_kli prvotno napisa
Nama je novi cak sa 5 meseci ustao u kreveticu, tu smo se tek zaprepastili, i to je cak i ponovio, a sa 6 se lepo dizao na noge.
Bio je tako mali kad je hodao uz kolica napolju da nam je jedna zena u parku rekla "pa jel ima on pola metra??"
Ajme, to je zaista izuzetno napredno! Mogu si točno zamisliti skroz malu bebu kako hoda uz kolica, preslatko!

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
Mene ovaj topic (vlastoručno otvoren!) frustrira. Mi smo još uvijek na bok-bok rotaciji, a mjesec dana mlađi klinci puze.
Ma daj, kakvo frustriranje!

Flora se samo digla na sve četiri i tako stajala, to još nije ni p od puzanja. Ima vremena za sve njih, bez brige.

Kaleb je super beba, a osim toga ritam usvajanja novih stvari zna biti jako čudan i nepravilan. Recimo, par tjedana ništa novog, a onda u dva dana tri-četiri nevjerojatne nove stvari!

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
Kad su to nase sumo-bebe!
Mislim da težina nema veze s tim, Fiona je isto bila bumbarić, a jako je rano savladala sve moguće pokrete.

Jučer sam ju stavila na trbuh i opet se digla na sve četiri, no u tom se položaju nije micala. Kad je htjela dohvatiti igračku, vratila se trbuhom na pod i onako vojnički odgmizala po nju.