Sanja, Tiwi super za anjjdele!!!

Leu sam juce ostavila u gornjem desnom kutu bracnok kreveta i kako je bla preeedaleko od ruba, prvi put nisam nista stavila da bi je ogradila. i nakon nekog vremena odem ja u sobu kad ono Lea u donjem lijevom kutu i noge joj vise s kreveta. ja :shock: kako???? nema sanse da je to roacijom izvela, to je morala ili gmizat ili se okretat trbbuh-ledja.
i ujutro gledam ja nju, a ona ko velika trbu-ledja-trbuh-ledja....i tako par puta!! lezi na trbuhu, ispruzi ruke ko da se proteze, izvije se (onako kako je "zabranjeno"), okrene trup na ledja, pa se i guzica prebaci i onda su stopala macji kasalj! i nazad na trbuh, pa opet ledja... a ja topim se!!! moja sreca se okrece!!! sam sto mislim da to uspije samo kad se probudi, prek dana je rostiljanje uz pomoc mame
uglavnom,napredak je isao ovako s navrsena 3 mj. okretala se na trbbuh, sa 4 bez beda vadila ruku, s 4,5 pocela s jednog boka na drugi, dizat guzu s 5 pokusavala dizajuci guzu prekobicnut se, sa skoro 6 skuzila daa okretanje ne ide iz uze i da ne treba napor vec iz ledja i da treba biti opustena, da je procedura ista ko kad se okrece s boka na ledja.

jao kako sam ponosna!!!

da, i sama je pocela podizati igracke i drzati ih, pa dvije, svaka u svoj ruci i pocela je jednu primat s dvije ruke. obozava drzat moj mobitel!!

i digla se u sjedeci iz polulezeceg (dize se i sama iz lezeceg drzeci se za moje ruke) i ostala sjedit par sekunndi. u kolicima vise nne lezi vec se odize...mala ce imat odlicne trbusnjake!

jao, kako sam sreta!!!!

Luna, igraj se s Kalebom tako da ga valjas po krevetu, pa ga skupi ko da ces kolut s njime napravit i isto ga rotiraj. to su igre a pomazu u razvoju motorike (iako mislim da se vec vas dvoje igrate na veliko)