Zala je nedavno navrsila 3 mjeseca i ovaj polozaj je skuzila od neki dan i od onda se ne skida iz tog polozaja.Obozava gledati prema van, ponekad samo gleda dolej i slini na maminoj ruci, ponekad fest cucla ruku, u tom polozaju joj je milina.naravno da joj ja dopustam i ne vidim razloga zasto ne bi.Moj frend je u toj dobi nosao svoju malu cijelo vrijeme tako, zapravo, mala cak nije bila niti podbocena medu nogama, on ju je samo obujmio oko prsa i nosio na svom boku, a ona je samo visila ko bogec.Milsim izgledala je ko bogec u tom polozaju,ali jedino joj je to odgovaralo.I naravno, danas ima godinu dana i zdrava je i lijepa curica.Osobno ne vidim razloga braniti bebi neki polozaj ako joj to odgovara.Ako ona to moze i ako se osjeca ugodno, sigurno joj nece nastetiti.To je moje misljenje.Evo Zala se polako i pocela dizati u neki polusjedeci polozaj, naravno ako se osloni i drzi mene za ruke.Mama mi je siznula kada je vidjela kako se dize i kaze da joj to ne bi smjela dozvoliti jer da je premala.A kako da joj zabranim?!Pa ako ona na taj nacin vjezba i postize ono sto zeli, zasto joj braniti?!india prvotno napisa

Odgovori s citatom