Citiraj Irchi prvotno napisa
Bravo za bebače i njihove podvige. Kad vas čitam čini mi se da Tin nikad neće ući u tu fazu (puzanja i dizanja u sjedeći položaj), ali mi smo ipak malo mlađi.
Zabrinuta sam, ustvari pitam se, kad će se on konačno početi okretati s trbuha na leđa. S leđa na trbuh se okreće u lijevu stranu od svoja 2,5 mjeseca, a na desnu s nešto više od 3,5. Još se nit jednom nije okrenuo s trbuha na leđa , a sad smo 4,5. Kad su vaši krenuli? Nije da me brine jer je stvarno napredan, ali sam mislila da će to do sada već svladati.
Što se tiče križanja nogica to je isto jedan od pokazatelja da nešto nije uredu s razvojem djeteta kao što je i zarobljenost palca u šaci nakon 2,5 mjeseca. Leonisa!
Skoro sam otišla spavati ali moram ti odgovriti jer sam i ja bila već sva luda od brige jer je Patrik otpočetka bio jak i vižljast, ali nikako pa nikako to s okretanjem s trbuha na leđa.. a kad ono, već sam negdje pisala o tome, samo odjednom "hopla" i od tada non stop ali stvarno ( i dok spava) .. Istina, znao se prevrnut slučajno, možda 2 ili 3 puta do tada. Ja sam sve pripisala gledanju Maxa na fotkanju platnenih. Stvarno ga je Patrik tako gledao u čudu (jer Max puže i kreće se samo tako) nekih pol sata (plazili su klinci po podu) i onda se samo okrenuo.. ponovio je par puta i doma isto i drugi dan ujuro, i tak sam skužila da je i on konačno savladaoto preokretanje. A i nogice si je tek nakon toga pošteno počeo navlačit. Do tada skoro ništa.

Čuj, čitala sam na proljetnicama, pa ću usput tu odgovoriti.. i Patrik je prvo urlao, a onda glasno plakao, a onda plakao, pa je tu i tamo zavikao... a sad samo glasno priča, pjeva, brije si nekaj... Eto, da te utješim, ja sam isto bila zarobljena doma, a onda sam popi... i rekla, kom smeta nek začepi uši!! I od tada Patrik i ja uživamo po vani. Nekad kraće na kavi a nekad duže.

Nadam se da ti je lakše!