Devotion, ja ću s neba pa u rebra - daleko više vjerujem stručnjacima s Goljaka nego privatnim fizijatrima (pogotovo ako je riječ o P.) kojima je u interesu da što češće dolazimo s bebama i ostavljamo što više love. Koliko sam shvatila, tvoje je dijete 8 i pol mjeseci staro (dakle, mrvu više od Kaleba) i okreće se na obje strane, ima "Playboy" položaj na boku, dolazi u četveronožni položaj, sjedi iako se ne posjeda samostalno...U čemu je problem? Kakva 4 mjeseca kaskanja?! Zar prema tom fizijatru djeca od 4 mjeseca moraju činiti navedene radnje? Ma daj...

Evo što Kaleb radi:
- na trbuhu se diže na ispružene ruke, kreće se u krug, ali se ne diže u četveronožni, a kamoli da bi puzao. Gmiže unatraške.
- tek je prekjučer otkrio četveronožni položaj, odnosno, uspjelo mi je staviti ga u taj položaj, a da se odmah na trbuh
-sjedi i ima relativno dobre bočne i prednje obrane, ali ne posjeda se samostalno - nije ni blizu tome
- okreće se s leđa na trbuh, obratno nisam primjetila da radi namjerno
- ne stoji, ne hoda, ne pjeva Lijepu Našu, ne riješava algoritme

Vele na Goljaku - u širim okvirima dobi, sve ok...Ovaj tvoj bi ga vjerojatno proglasio debilom...