Dvoumila sam se di da ovo stavim, jer se djelomično tiče i dohrane, koju uvodim laganim koracima. Imala bih postavit par pitanja vezano za moje nedoumice:
- Zadnjih par dana, tj. noći, mi slabo sisa, pa imam osjećaj da i nemam puno u cici, nekako mi izgledaju prazne, dam joj jednu, prova, malo ciki i udre u plač, neće više ( to malo je 2 sekunde, meni to izgleda kao da je provala, vidila da nema i od muke zaplakala), istu stvar napravim i s drugom, situacija se ponovi, pa ja vas pitam:
1. Kako uopće da znam imam li dovoljno mlika koliko je njoj potrebno/ inače do sad normalono dobivala na težini/?;
2. Ako je gladna, tj. ako ja nemam mlijeka, bi li onda ona jela kašice / što sad i nije slučaj- dnevno pojede par žličica/?;
3. Znam da ćete mi reć da ne pomišljam na to, al danas sam pomislila dal da joj možda dam malo adaptiranog, /naravno sve iz straha da nije gladna/?;
4. Cijelu noć mi je znala bit na ciki, pa me zanima, jel to gladna ili joj treba samo moja blizina, jer većina mama koje poznajem ne doje po noći, pa ne znam jel to možda zato što se slabo nahrani po danu ili ?
5. Nikad mi nije zaspala bez cike, i zanima me kad budem trebala ić radit, kako da je odviknem toga i da zaspe na neki drugi način?; :?