-
Ja ne smrzavam puno svježeg povrća jer moji doma imaju savršeni podrum u kojem ono dugo traje. Smrzavam samo svoju buču (ribana), peršin (sjeckan, u posudicama), paradajz (mljeven u shake-u posudicama i vrećicama), mladi grah (u vrećicama) i neke začine kojih nema preko zime (mješavine u kutijicama).
Većinom zamrzavam prerađeno povrće:
- paradajz, paprika, patlidžani, tikvice-malo predinstano na luku
- pečene paprike (cijele i mljevene-kao začin)
- ribana mrkva, celer, sjeckani poriluk-malo predinstano
- punjene paprike (svježe mljeveno meso s dodacima strpam u paprike i zamrznem za kuhanje).
- tikvice malo predinstane na malo luka-mješavina za krem-juhu
- jabuke izrezane na kockice, predinstane sa šećerom kao nadjev za pite (isto radim i s drugim voćem)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma