-
prištići na glavi
Primjetila sam da moj mali ima prištiće na glavi iz kojih curi nekakav sekret.Izgledaju ko oni gnojni prištići koje dobe neki adolescenti.Ima ih 4, a oko jednog prištića ima 3 mala.Inače, nisam mu prala glavu 3 dana jer smo bili na moru i samo sam ga prebrisavala maramicama.Nisam ga kupala u moru.Mali mi je star 5 mjeseci.Mjerila sam mu temperaturu svaku večer i bila je 37,4 u guzi.Jel imao netko sličnih problema?
-
Melita, da mu nije od vrucine, je li se znoji? Ja bih osobno radje da si ga okupala u vodi nego ga prebrisavala vlaznim maramicama. Ono sto bih ja napravila, ja bih svoju L okupala u vodi, dobro ju posusila tapkajuci i probala tanko tanko staviti Bepanten. Sad ce ti se javit mame koje kupaju bebeke jednom mjesecno (i to ako) i reci da ga ne kupas :/ . Ako se ne povuce ili ne smanji preko vikenda, otidji do svoje pedice da to ona ipak pogleda.
-
Hvala Tammy na brzom odgovoru!Nije se baš znojio jer nam vrijeme nije bilo naklonjeno.Toplo je tek bilo u četvrtak, a tad smo išli doma.Inače ga kupam svaki drugi dan, a tamo gdje smo bili na moru nisu imali kadu, samo tuš.Nisam ga nikad kupala pod tušem i bojala sam se da se ne prestraši.Brisala sam ga maramicama jer sam mislila što mu se može dogoditi i vidi vraga.Ak mu se ne povuče do ponedjeljka idem pedijatrici.
-
Melita, kikic ti je presladak, ma vidi kako drzi ovu rucicu ispod brade, seretski. I temperatura od 37.4 rektalno je sasvim ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma