Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: prištići na glavi

Datum pristupanja
    May 2006

Početno prištići na glavi

Primjetila sam da moj mali ima prištiće na glavi iz kojih curi nekakav sekret.Izgledaju ko oni gnojni prištići koje dobe neki adolescenti.Ima ih 4, a oko jednog prištića ima 3 mala.Inače, nisam mu prala glavu 3 dana jer smo bili na moru i samo sam ga prebrisavala maramicama.Nisam ga kupala u moru.Mali mi je star 5 mjeseci.Mjerila sam mu temperaturu svaku večer i bila je 37,4 u guzi.Jel imao netko sličnih problema?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Melita, da mu nije od vrucine, je li se znoji? Ja bih osobno radje da si ga okupala u vodi nego ga prebrisavala vlaznim maramicama. Ono sto bih ja napravila, ja bih svoju L okupala u vodi, dobro ju posusila tapkajuci i probala tanko tanko staviti Bepanten. Sad ce ti se javit mame koje kupaju bebeke jednom mjesecno (i to ako) i reci da ga ne kupas :/ . Ako se ne povuce ili ne smanji preko vikenda, otidji do svoje pedice da to ona ipak pogleda.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Tammy na brzom odgovoru!Nije se baš znojio jer nam vrijeme nije bilo naklonjeno.Toplo je tek bilo u četvrtak, a tad smo išli doma.Inače ga kupam svaki drugi dan, a tamo gdje smo bili na moru nisu imali kadu, samo tuš.Nisam ga nikad kupala pod tušem i bojala sam se da se ne prestraši.Brisala sam ga maramicama jer sam mislila što mu se može dogoditi i vidi vraga.Ak mu se ne povuče do ponedjeljka idem pedijatrici.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Melita, kikic ti je presladak, ma vidi kako drzi ovu rucicu ispod brade, seretski. I temperatura od 37.4 rektalno je sasvim ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •