Sunce,
ja te potpuno razumijem.
Upravo sam i ja već odavno zaključila da su to i moje želje. Imati svoje dijetei i usvojiti dijete.
Kako se u međuvremenu uspostavilo da imam problem biološki imati dijete, teško nailazim na razmijevanje okoline, jer kažu da sam sad u emotivno osjetljiivom razdoblju i da ne razmišljam racionalno, te da trebam sačekati neko vrijeme i biti ustrajna sa IVF-ovima .
No, sva sreća je ta da je MM razuman (za razliku od mnogih drugih u obitelji i okolini), te sam se s njim brzo oko toga svega dogovorila.

Kako i ja vjerujem da ćemo IVF-o uspjti, lupamo i dalje po tome. No, upravo se slijedeći mjesec useljaamo u NAŠ STAN i krećemo sa akcijama i po pitanju posvajanja djeteta. Znam da stan nije u pravom smilsu riječi uvjet, ali svakako je je velika prednost. Mi smo se nekako prije cca godinu dana dogovorili da je to slijedeće što moramo napraviti kako bi i mi bili sigurni da smo napravili puno u tom smjeru da šanse za posvajanje budu što veće.

Eto, ja se malo raspisala, ali.... ima tu puno toga što bi mogla napisati...

Sunce, želim ti puno sreće i sigurna sam da ćeš sa takvim stavom ubrzo doživjeti veliki uspjeh na tom planu !