-
Cure zvučite super. Ja se sada osjećam sebično. Valjda i jesam, jer MM i ja smo prčali o usvajanju, ali s pretpostavkom da ćemo usvojiti što manje i zdravo dijete. Ne znam da li ćemo promjeniti mišljenje, da li ćemo drugačije razmišljati za koju godinu.
Ima li netko iskustva s usvajanjem starije djece ili one s teškoćama u razvoju? Poznajete li ljude koji su usvojili takvo dijete?
Sada ću biti zločesta, ali čini mi se da bi mi možda bilo lakše odlučiti se na usvajanje takvog djetete da imam svoje, da sam gledala njegove prve korake i učila ga prve rijeći, da znam da će ići u školu kao i sva druga djeca i biti samostalno jednog dana... Ovako, za sada se ne mogu još odreći nade da ću to proživljavati barem s jednim djetetom. I ako damo molbu za usvajanje vjerojatno ćemo tražiti dijete koje bi rado posvojili i drugi parovi. To je onda više sebično nego velikodušno.
Ispričavam se ako sam pogriješila kada sam predpostavila da oni parovi koji mogu imati djecu namjeravaju usvojiti starije dijete ili dijete s teškoćama u razvoju, jer će ona druga djeca ionako lako naći posvojitelje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma