Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bakterija u oku

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Bakterija u oku

Vec sam luda od toga.
    Od kad se rodila A. ima zuti iscjedak iz oba oka. Prvo nismo nis radili nego masirali kanalice (po preporuci pedice) jer kao proci ce to od sebe. Onda Sulfasol, Tobrex, i kloroamfenikol nisu nista pomagali.
    Prije par tjedana sam napokon nazicala uputnicu i otisla okulisti. Bris oka ne pokazao prisutnost bakterije Branchamela Catarrhalis ili tak nesto. Dobili terapiju Ciloxan kapi 4x dnevno 10 dana. Tijekom terapije je sve bilo odlicno. Iscjetka nigdje, okice divne velike plave i ciste.
    No 2 dana nakon prestanka teparije, icjedak je opet tu..i to puno njega...

Sad nemam pojma sto da radim? Ima li mozda netko strucan sa nekim savjetom da ne lutam okolo

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ivonna, a da joj probaš nakapati svog mlijeka?

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=27141

Several clinical studies have shown that since each mother's milk is made specifically for her own baby, it is effective in ridding the infant's eyes and nose of viruses and germs. I have used it on my own children, and even on myself. Recently, my son had pinkeye; when I applied my breastmilk to his eyes several times a day, the conjunctivitis cleared up. A friend of mine used her breastmilk on all her family members whenever they got pinkeye, and thus for years she was able to avoid having to buy prescription eyedrops.
    Mi nismo imali problema sa očima, ali smo probleme nosića tako riješili.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

radila sam ja i to i Andrei i Meri, i nikakvog pomaka
    Danas cu trazit da opet naprave bris, pa valjda ima neki drugi antibiotik za to. U totalnoj sam depresiji zbog toga

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ispravan pristup. Dan-danas se može ostati bez vida radi uveitisa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •