Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Zarazna vs. Klaićeva

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Zarazna vs. Klaićeva

Dosta hitno mi treba vaše mišljenje. Mi smo do sada ako je bilo hitno išli u Klaićevu, ali često čitam da svi idu u zaraznu i sada sam u dilemi. Koja je bolja, tj. gdje je bolje otići?
    Išla bih već vjerojatno večeras jer Janko ima temperaturu 38.5 pod pazuhom. Ali uz to mu oči jaaaaaako, jako suze, crvene su mu kao u vampira i smrdi mu iz usta, kad ga pitam da li ga boli grlo kaže da ga boli, malo sam mu pogledala u grlo i vidim nekakve čudne kao prištiće oko onoga kaj visi u grlu, po dva sa svake strane. Neće baš jesti a ni piti. Evo tu se igra ali usporeno. I ne bih baš čekala noć pa da onda idemo. Zato molim vas savjete.

twinmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja ti za klaićevu stvarno neznam-ali zaraznu sam,nažalost jako dobro upoznala.Što se tiče njihove hitne,şve ovisi-nekad smo znali biti stvarno brzo gotovi,ali dogodilo se par puta da smo čekali s malom bebom i po4-5 sati.Sve ovisi
    Hitna na rebru,po meni,najbolji je izbor

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ovo zvuči kao jedna lijepa angina :/

kako se djeca OBAVEZNO razbole navečer ili vikendom, mi smo dosad jednom bili u klaićevoj i dvaput u zaraznoj (jednom hitna, jednom redovna ambulanta).

u klaićevoj smo prošli kalvariju, od gužve preko bezosjećajne doktorice do vampirice u labosu... jeza. još nas je (neiskusna) doktorica slala na šalatu jer nije bila sigurna je li uho crveno. bilo je crveno od divljačkog pregleda doktorice u runjaninovoj (koja nas je poslala u klaićevu jer joj nije radio labos).

nakon tog cjelodnevnog mučenja, rekla sam - nikad više.

u zaraznoj je bilo puno bolje, doduše na hitnoj je isto gužva ali možeš čekati vani na zraku. i s doktorima smo imali ljepša iskustva. nalaz krvi je brzo gotov pa znaš na čemu si.

i još jedna stvar - ako ne znam što je djetetu, uvijek računam na mogućnost da nedajbože mora ostati u bolnici - a tu je zarazna u ogromnoj prednosti.

jednom smo bili na rebru (kao bebu ga je ubola osa), iskreno sumnjam da je taj doktor uopće pedijatar - naša pedica se križala nad nebulozama koje je napisao. ipak, za slučaj da nam zatreba nešto što ne možemo riješiti u zaraznoj (šivanje i sl.), radije bih otišla na rebro nego u klaićevu.

ako nam pedica ne radi mi idemo na zaraznu (ako ikad bude kašljao i sl. ići ćemo na srebrnjak).

kraj elaborata.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ivy, hvala.
    Ali mi smo ipak završili u Klaićevoj jer sam tvoj post pročitala kasnije.
    Sva sreća, nije bilo nikoga kad smo došli, tako da smo odmah i vrlo brzo sve obavili. Na svu sreću nije ništa strašno. Neka lagana virozica koja evo već polako nestaje, temperatura lagano pada i ostajemo doma još tjedan dana. A danas sam trebala prvi dan na posao nakon 3 tjedna godišnjeg ! Voljet će me jako, ali kaj da im ja sad radim . I osim toga moje mi je dijete važnije od onoga što će netko reći. Ako mi ne vjeruju i misle da sam si produžila godišnji slobodno neka idu provjeravati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •