Meni je dr.Kos pratio trudnoću sa Vitom. Voljela sam dolaziti na preglede jer mi je uvijek bilo ugodno u njihovoj poliklinici. I ostalo osoblje je jako ljubazno. Kad sam bila na porodu, dok su dolazile vizite o meni se uvijek govorilo kao o "pacijentici dr.Kosa" što je meni bilo baš cool. Osjećala sam kao da sam neka jaaako važna osoba

Citiraj Brunda prvotno napisa
Kakav običaj mu je sa uzv u trudnoći? Da li ga ima običaj raditi na svakom pregledu ili samo 3-4 u cijeloj trudnoći?
Da, radi ga na svakom pregledu! I praktički je cijeli pregled samo ultrazvuk.
E sad iako sam se ja dok sam bila trudna jako jako veselila svakom pregledu najviše zbog ultrazvuka (voljela sam gledati Vitu kak se koprca, slušati otkucaje njenog srca i gledati MM kako isto uživa u tome)
a i sviđao mi se osjećaj da netko ne "čeprka" previše po meni tam dole, danas se ipak ponekad pitam da li je baš uvijek morao biti ultrazvuk.

Jednom sam ga, nakon pročitanih tekstova na portalu o štetnosti uzv, pitala o tome našto mi je on (naravno) rekao da nema problema!

E sad...dal je to samo zarade radi ili... neznam...Mislim da se uvijek može otići na pregled bez ultrazvuka. Kažeš da ne želiš i to je to.