Citiraj Maruška prvotno napisa
kad sam već uzurpirala topic...
blindo - i mi smo po inerciji išli prvo kod njih (moji doma imaju njihova vrata i zadovoljni su). ne sviđa mi se činjenica da je sve doplata, nismo dobili nikakvo objašnjenje o npr. stupnjevima sigurnosti pojedinih vrata, željeli smo posao po principu 'ključ u ruke' - ne može (zidara moraš sam 'kontrolirat')
zasun (proizvođač dierre) na mažuranićevoj mi se činio puno fleksibilniji - bliži kupcu (više informacija, veća mogućnost kombiniranja, razlika u cijeni nam je ispala cca. 700 kn)
a možda smo samo naletili na ljubaznijeg prodavača
dobili smo preporuku za firmu iz dugopolja pa sad istražujemo i treću opciju
a možda sam ja samo previše komplicirana...
moguće da ste naletili na nekoga ko nema pojma, nama su se one cure u blinda baš činile educirane.

lipo ovako; za koga god se odlučiš, traži pisanu ponudu. i onda po toj ponudi traži dalje prihvatljivu cijenu.
700 kuna razlike u cijeni i nije puno ali treba se lipo iskilavit za zaradit ih.
blindo ima zidara, jednoga simpatičnoga i pedantnoga barbu, jedino šta se s njim dogovaraš i plaćaš mu neovisno o njima.
bez obzira šta su me došla papreno, ja bi ipak opet u blinda. pametan čovik ne može ni zamislit čega se sve gazde tih malih firmi znaju dosjetit :shock:
pogotovo kad je ovako krupna investicija u pitanju.