-
CIN 1 - homeopatija
Već godinama imam dijagnozu CIN-a 1 + promjene vezane uz HPV.
citolog i ginekolog to nazivaju mojim kućnim ljubimcima, jer je to nešto što se 99% nikad neće pretvoriti u nešto gore.
Zanima me ima li homeopatskih pripravaka koji bi mogli pomoći u toj situaciji.
-
ima ima. ja sam nekoliko puta koristila homeopatske lijekove, zapravo svaki put kad mi je malo gore. godinama sam vukla cin I, pa se pogorsa na cin II, pa me ulovi "panika" i krenem s homeopatijom. najcesce dobim injekcije. mislim da se zvalo iscador. je, provjerila. prepise mi dr.grcic. koristila sam i kuglice, al ti ne bi znala rec koje, ja ne uzimam sama, nego posjetim homeopata.
-
ma i mislila sam otići do homeopata, samo me zanimalo ima li što.
imaš li kojeg homeopata za preporučiti.
-
prosla nekoliko. nekak mi je naj dr.senija grčić, na zelenom valu.
napominjem da sam uvijek imala super rezultata, uvijek se smanjio cin, lijecila sam ja tako i cinIII. al cin I ili napomena na papi "dolazi u obzir cin I" je nekak uvijek bila, to je bio meni najbolji nalaz, a trajalo je 9 god, pa sam nedavno ipak to sredila fulguracijom (jer je bio potvrdjen i hpv).
-
tnx,
ma ja sam već radila krioskopije (bar mislim da se tako zove), smrzavanje promijenjenih stanica tekućim dušikom.
i to je kod mene stalno isto, malo se povuče, pa pojavi. jedini čisti nalaz mi je bio nakon poroda.
-
i meni isto.
zadnjih devet god samo nakon poroda cist.
pa opet po starome.
valjda sam sad stala tome na kraj, sl.mj. je papa koji bi trebao biti skolski. :/
kazu da je iscador super i da ima odlicnih rezultata. kod mene u 4 mj s cinII na cin I (to sve prije fulguracije, jasno). jedino kaj se treba pikati...ja u trbuh...
-
Sve imala, CIN1 HPV, sve proslo i nikad se ne vratilo, kuc kuc u drvo. Imala sam prije kojih 7-8 godina.
Tahebo caj i joga - meni pomoglo. Stvar kod HPV-a je imunitet, Tahebo(nisam bas sigurna da sam tocno napisala) je odlican za jacanje imuniteta, dolazi iz juzne amerike i mozes ga kupiti u ljekarni, cak i po ducanima. Ima posebna procedura kuhanja ali se moze skuhati jednom dnevno i piti cijeli dan.
Probaj, nista te ne kosta, par kunica, a meni pomoglo. Sto se tice joge tome treba malo vise vremena posvetiti ali meni je i to pomoglo...
pozdrav i sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma