Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: dojim bebu a moram na operaciju

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno dojim bebu a moram na operaciju

HELP
    Moram na operaciju uskoro a luce ima 8,5 mj. i cica danju i noću.trebala bih ostati nekakvih 4 dana otprilike i neznam što da radim.Ne želim prestati dojiti a nemogu više trpiti bol i odgađati neodgodivo.Dudu neće,bočicu neće, a hvala bogu ni adaptirana mlijeka. Kako prekinuti sa noćnim nacicavanjem, pokušala sam sa mliječnim kašicama+cica prije spavanja,ali frajerica se uredno probudi za 4-5 sati.Jel ima netko sa sličnim iskustvom

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni Paula nije sisala 3 tjedna zbog mononukleoze. Adaptivno je teško prihvaćala, ali kad je ogladnila pojela je. Jedino je nisam ja smjela hraniti jer je odmah tražila ciku. Obavezno se izdajaj da ne smanjiš stvaranje mlijeka.

Ako imaš vremena bilo bi najbolje da se sad izdajaš i skupljaš svoje mlijeko koje ćeš davati bebi dok neće smjeti sisati.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam bila na operaciji kad je Rahela imala 11 mj. kad mene nije bilo ona je najnormalnije jela ono što su joj dali. Ja sam se u bolnici izdajala. Nakon toga smo nastavili dojenje najnormalnije.
    Na žalost, morali smo skroz prekinuti nakon mjesec dana kad sam išla na terapiju radioaktivnim jodom.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

koliko ti je vremena ostalo jos do operacije? bi li mogla idajanjem skupiti nesto mlijeka?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj luce2006 prvotno napisa
    koliko ti je vremena ostalo jos do operacije? bi li mogla idajanjem skupiti nesto mlijeka?
    Pa mogla bih,imam toliko vremena, samo je problem što ona neće jesti na bočicu.Nadam se da će tajo pronaći način kako ju nahraniti, valjda će skužiti kad bude jako ogladnila da nema druge . U 5 mj. sam isto bila na manjem zahvatu ali sam isti dan išla doma. Frajerica je urlala i 5 sati nije htjela niš dok mene nije bilo, a morala sam i napraviti pauzu zbog opće anestezije. Tatica nam je jadan bio izvan sebe. I sad se jako pribojava, ali nadam se da ćemo nekako izdržati. Čime da ju zasitim navečer da manje cica po noći ili je to samo maženje?!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Probajte ju hraniti šalicom ili žlicom. Ne mora piti iz bočice.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Probajte ju hraniti šalicom ili žlicom. Ne mora piti iz bočice.
    da, pocmi je navikavat, to mi zvuci kao jedino rjesenje

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moj klinac (tada 14 mjeseci) imao je noćne seanse po 3-4 buđenja. Ja sam morala na službeni put, 5 dana. Prvu noć je skužio da tata nema sisu i gotovo s noćnim buđenjima - iako sam ga opet dojila nakon povratka, po noći je bio mir.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •