-
Baš mi je žao što imate malih problema, no vjerujem da će sve doći na svoje i da ćete svi biti sretni i zadovoljni.
Mislim da sve bebe s tri tjedna izgledaju mršavo. I moji su izgledali tako iako su bili malo teži.
Meni se osobno ne sviđa što rade patronažne: pipkanje po guzama i nogicama da vide je l se dijete popunilo - ma moje dijete ima istu guzu sa 4 mjeseca kao kada se rodilo (dobro ne baš istu, ali barem prvih mjesec dana nije bilo neke razlike!!!).
Po pitanju tekuće stolice ovo moram napisati jer sam danas odlučila uvesti ovaj podatak u naš zapisnik: moj je Domi tek danas prvi put (ima 4 mjeseca i nekoliko dana) imao malo(!) konzistentniju stolicu, do sada je to uglavnom sve bila voda, pokatkada s pokojom nakupinom sluzi, a ne bih rekla da je gladan ili da slabo jede.
Po meni bi bilo najbolje da legnete vas dvije u krevet ili na kauč i da je ona još neko vrijeme gotovo stalno na sisi, a muža pošalji na forum da ga malo špotamo ali i da i njega ohrabrimo i uvjerimo da neće Jana biti gladna!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma