-
kod mene i dalje non-stop cicanje
na desnoj siki imam ragade, a obje me na početku podoja bole do neba.
danas bila kod homeopatice i dobila lijek, ulje i čaj za povećanje količine mlijeka i otpuštanje. kada mašću namažem sike, beba ne bi smjela dojiti barem 1 sat, a i inače bih trebala uvoditi neki ritam. preporučeno mi je nadohranjivanje nakon podoja. homeopatica ima troje djece i svo troje je dojila.
preporučuje dudu jer dijete treba razvijati i ostale oblike umirenja i kontakta samnom - ljuljuškanje i dodir npr. vito je po njenom sudu od onih beba koje sve rješavaju refleksom cicanja, a duda će ga malo smiriti dok se moje bradavice oporavljaju od beskrajnog cicanja.
onda sam išla pedijatrici - prodojeća, dojila svoje četvero djece. isto predlaže 30 -4o ml adaptiranog mlijeka nakon ponekih obroka, ako traži stalno sikiti. ne predlaže ritam nego dojenje na zahtjev, navodi svoj primjer gdje je bebača uz takvu nadohranu dojila 7 mjeseci.
moram naći neki svoj put između svih ovih savjeta - curke upomoć, dajte mi savjet, recitekako ste vi ovo prevladale.
nama je tri tjedna i on i dalje cica non-stop uz povremena spavanja bez sike od po sat vremena.
na težini je dobio nešto više od 200 g (nije ista vaga)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma