-
K vragu i sve kad moram ponovo aktivirati ovaj topic.
Ma zapravo se ništa strašno nije dogodilo, ali moram ovo ispričati.
Nakon pregleda s mjesec dana kod dr. S., odlučila sam da ćemo s dva ići kod dr. Schwartz u DZ Siget. Za nju sam čula da je jako srdačna i draga, ali da li je prodojeća nisam znala. No to me ni nije bilo briga jer vidim da Jana lijepo napreduje, nije sigurno dobila kilu i pol u mjesec dana, ali ni ne bi mogla. Takve je konstitucije (S. je naravno to najavio).
Vagali smo se, curka dobila 645 g i izdužila se za još 4 cm. Dakle 4 kg i 55 cm (PT 3000/47, OT 2840/47). Ja super zadovoljna, ali to doktorici nije dovoljno.
Koliko često ju dojite?
Na zahtjev, u pravilu skoro svakih sat vremena.
To je prečesto, ona je gladna. Ne dobiva dovoljno na težini. Mora biti minimalno 2 sata razmak.
Ali bebe nemaju samo potrebu za hranom, nego i za dudanjem, kao utjehom. (op.a. evo upravo mi siše nadlakticu i uspavljuje se)
Svejedno, morate se izdajati i blabla (dalje ju nisam slušala).
Ali dr. S. je rekao da ona ni neće dobivati puno na težini.
Ne znam ja što je dr. gledao...
Onda se Jana naravno unervozila (osjetila maminu nervozu), pa smo morali van na dojenje jer dr. nije mogla obaviti neurološki pregled. I kao vagat će ju poslije podoja. A meni mrak na oči. Vaga nije pokazala nikakvu promjenu (pa kako će kad je dijete jelo sito). Ali ajde to ipak nije komentirala.
Tu sam panično zvala emily jer sos još nije radio. Tisuću
Tokom pregleda je ipak priznala da je dr. pisao o centilima koji su u redu, Jana je sad mrvicu ispod svoje krivulje, ali ništa strašno. I veli da je ona jako dobro, sve je u redu. Ali da ipak dođemo za tjedan dana na vaganje. Doći ću, ali briga me što će reći o težini, ja hoću pitati ju za vježbice, kako stimulirati Janu da se motorika razvija i sl.
Eto, nisam mislila ovako odužiti, ali kad me totalno ras...
I jedno pitanje, više OT - da li da se ipak izdajam, čisto da probam "nabildati" Janu (iako znam da je to nemoguće), pa da više ne slušamo ovakve pametne pedijatre?
Čak mi je palo na pamet da probam užicati dr. Stanojevića da ju on cijelo vrijeme prati. Jel netko zna da li bi se to moglo? Jer ovakvi pregledi su mi užasno stresni, cijelo to popodne sam brijala da nemam dovoljno mlijeka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma