-
Curke, molim pomoc kroz savjete!!!
Totalno sam bad!!!! Dojim Elu (7mj)i uzivam u nasim podojima,.. dohrana je nekako na mala vrata usla u nas zivot. Pocela sam s rizom, ali sam ubrzo krenula na mrkvu i prvo iskustvo s njom je bilo i dobro i lose: jako joj se svidjelo cak sam i jedan topic o tome napisala, ali se i ispovracala a i dobila proljev 4 sata nakon... Tako da sam lagano opet bila pokusavala s mrkvom s nekoliko dana razlike. Eli su stolice postale ucestalije i tekucije. Ali isto tako i nekakav enterovirus je vladao u jaslicama u koje je krenuo Elin brat (2 god), zajedno s drugim infekcijama disnih puteva. Ela ih je sve pobrala, tako da brat bratu, bolujemo stalno od 5. rujna. Sve su to virozice sa zajednickim predznakom: curi nos, malo temperaturice, iskasljavanje. Proteklih 10 dana imamo u prosjeku dnevno 3-4 stolice, a prije je bila 1.
Iako bih rekla da se nista alarmantno ne dogadja, ipak.... ELA JE DOBILA OD 15/09(6.830kg) do DANAS(6.900kg) PUNIH 90 GRAMA! Ostala sam u soku a pedijatrica me pitala imam li dovoljno mlijeka?! Ima li netko slicnog iskustva i sta da si mislim? Inace na istoj vagi je vagana...
Da li lose podnosi dohranu (alergija), da li su joj virozice smanjile apetit pa manje sise, da li imam premalo mlijeka, ne znam vise kud i kako
Help!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma