to je sjedalica 9-36, evo i slike.
ima li itko iskustva s njom? osim bebe confort trianos to je jedina sjedalica 9-36 koja se može kupiti kod nas. znam da chicco inače ne dobiva blistave ocjene, ali o ovoj nisam ništa čula.
ne znam kaj da kupim. :/
to je sjedalica 9-36, evo i slike.
ima li itko iskustva s njom? osim bebe confort trianos to je jedina sjedalica 9-36 koja se može kupiti kod nas. znam da chicco inače ne dobiva blistave ocjene, ali o ovoj nisam ništa čula.
ne znam kaj da kupim. :/
Prema slici ta autosjedalica nema vlastite pojaseve. Meni dovoljno da ju ne bi koristila dok dijete nema bar 18kg.
Bebe confort Trianos mi imamo i OK je, ali preporučam da se dijete čim duže vozi u autosjedalici 9-18kg. Mi smo prešli u trianos zato što su nam pojasevi u autosjedalici 0-18 kg prenisko (autosjedalica ima samo 2 razine utora za pojas :/ ).
hvala, janoccka. mi kupujemo sjedalicu za dedin auto pa mi nije zgodno kupovati sve duplo. u našem autu će još duuugo biti u priorici xp.
trianos ste lako montirali?
(zapravo, moglo bi se ovo i zaključati da ne razvlačimo topic na dvije strane. gdje mi je bila pamet...)
Ima i britaxica (britax-roemer) od 09-36 kg, u brezicama, sa integriranim pojasevima, mislim da je evolvo ili tak nesto, kosta oko 200 orja.
Ovo sve sta nema svoje pojaseve nikako ne koristi ispod 15 kg, a preporucljivo 18 kg.
ma nisam uopće gledala pojaseve, tuka. 15 kila nam je daleka budućnost...
mi imamo istu kombinaciju :Dms. ivy prvotno napisa
trianos se montira bez problema (ali ipak ne kao priorica)
Zacementirana![]()
mrak (takva je naša priorica, otkad su je cure i dečki smontirali nije mrdnula!)