-
sudoperi
Gdje se mogu vidjeti FRANKE sudoperi?
Inače, Blancovi se mogu vidjeti na Velesajmu na katu.
-
u Varaždinu u Kerametalu imaš Kolpa ker sudopere (proizvodi ih Kolpa san). duplo su jeftiniji od Franke, isti su kao Franke i mi smo preeeezadovoljni. Boja, oblik i dimenzije po želji.
Mi smo malo čudnu dimenziju od 100cm platili 1300kn, inače je normalni od 120cm bio oko 1100kn.
-
pa imaš ih puno u GEMA kod boćarskog doma. a zakaj nebi blankov?? oni su meni super. i ima ih povoljnih. mi smo svoj od 950 mm platili nekih 1600 kn.
-
zato jer sam davno vidjela negdje jedan franke koji mi se jako svidio ali ne znam gdje je to bilo
thanx cure
-
kate, proguglaj "franke sudoper" i naći ćeš koješta, čak i rabljene.
živijo google
-
ma jesam već
ali trebam lokaciju gdje se oni mogu vidjeti uživo, a ne naručiti po katalogu
-
nazovi UPIT-PROM doo u Shopping centar Prečko da vidiš jel imaju u dućanu...Tel 38 73 876...ili Duplić i Duplić Centar Solidum
Škropikova 11, Jankomir, TEL: 01 34 64 782...ovo ti je kopirano sa www.ponuda.com jer na toj stranici dobiješ info o fizičkom dućanu
-
fala,u dupliću sam bila..
mislim da je GEMA to što mi treba
-
Akord u Dubravi,tamo sam ja kupila svog
-
u GEMA imaš osim blankovih i franke i čini mi se i druge proizvođače, pa otiđi i pogledaj.
-
Da iskoristim temu!
Upravo renoviramo kuhinju i pitanje je koji sudoper odabrati s obzirom da ću uzeti i perilicu!
Mislila sam uzeti jednu kockastu rupu i nastavak za cijeđenje, no mama me nagovara na okrugli ? :/
-
ja se samo ubacujem da pohvalim sudoper od granita!!!
Savršeno,nema kamenca ni glancanja :D
-
lola24
a koje boje ti je taj sudoper?
-
Boja je nešto između sive i bež sa sitnim "točkicama"kao pošpricano.
Takva mi je i radna ploha i slavina pa se dobro uklopilo.A kuhinja je između boje vanilije i nježno roze.
-
da ima pijesak ili boja kamena
imas kakvu sliku kuhinje, zvuci mi primamljivo ta boja kuhinje
-
evo tražim po kompu ali neznam gdje sam spremila slike od stana.Ako nađem-šaljem!
-
ima mama pravo, okrugli je puuuno bolji, sad imam četvrtasti, jako je nezgodno kuteve rifljati ....
-
meni osobno se više sviđa četvrtasti jer mi se bolje uklapa u kuhinju. i mislim da ti svakako treba sudoper uz perilicu. ja imam perilicu ali i sudoper, jednu kadicu, malu da cijeđenje i ono za cjeđenje pride 8) . ak znaš na kaj mislim!!
-
u tehno maxu u king crosu ima izloženo par franke sudopera
-
A koju boju granitnog uzeti? Ja bi tamno sivi, no strah ne fleka od kamence ! :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma