-
Homeopat!
Molim pomoć. Naručili smo se kod Dr.Grčić slijedeći tjedan. Da li netko zna koliko naplaćuje prvi pregled ?
-
ako se sjećam za djete 100 kn, ili 150?
-
ja mislim da je prvi pregled 120 kn, prve slijedece konzultacije se ne naplacuju a onda je svaka slijedeca kontrola 60 kn.
-
Može li još jedna informacija. Koliko treba izdvojiti za homeopatske pripravke pored pregleda ? Financije mi ovaj mjesec šepaju, pa se moram pripremiti.
Hvala unaprijed.
-
re
pa inače u prvi pregled spadaju i sve potrebne remedije. Tako je barem kod moje homeopatice.
Znači, platila sam pregled i dijagnozu 150 kn i dobila 4 različite vrste remedija u toj cijeni. Naravno, one se ne koriste istovremeno, nego jedna za drugom kroz 3 mjeseca.
-
re
pa inače u prvi pregled spadaju i sve potrebne remedije. Tako je barem kod moje homeopatice.
Znači, platila sam pregled i dijagnozu 150 kn i dobila 4 različite vrste remedija u toj cijeni. Naravno, one se ne koriste istovremeno, nego jedna za drugom kroz 3 mjeseca.
-
mi nismo dobili klasični set remedija nego smo ciljano liječili Esch colli pa su lijekovi bili naručeni. mislim da je svaki cca 150 kn
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma