Ja sam u subotu pravila sa tikvicama i sirom.
Recept sam odnekud prepisala (ne sjecam se vise odakle).
ZELENI CANNELONI
(za 4 osobe)
12 zelenih cannelona
1,2 kg tikvica
2 zumanjka
20 dkg svjezeg kravljeg sira
parmezan
Besamel:
8 dkg maslaca
8 dkg brasna
4 dcl mlijeka
ulje, sol, papar

Prokuhati 1 kg tikvica (na pari ili u slanoj vodi) da ostanu tvrde. Nasjeckajte ih i pomijesajte s dobro iscjedjenim sirom, zumanjcima, solju, paprom i 2 zlice parmezana. Napunite time cannelone, poslazite u nauljenu podudu. Za umak napraviti svijetlu zaprsku, zalijte mlijekom i dalje mijesajte dok se ne zgusne. Zacinite. Narezite ostale tikvice i poslazite ih na cannelone. Sve zalijte umakom i ispecite u zagrijajnoj pecnici na 180.

Meni su bile mljac, MM razocaran (a gdje je meso ?)