Citiraj Andi prvotno napisa
Citiraj Svea prvotno napisa
Bok svima iz Novih dvora...
Bili smo ovaj vikend malo provozati se po vašem kvartu i baciti pogled na parkić. Kao što sam već negdje prije napisala, mi čekamo svoju samostojeću Anticu u Kalamirima, no to neće baš tako brzo... a mi čeznemo i čeznemo....

Čak se izgleda ni beba neće roditi dok smo tu u ZGB Prešli smo termin neka dva dana!
Pa smo išli pokazat bebi u trbuhu bar gradilište! :D
E da je beba vidjela svoju kuću, već bi se požurila. Ovako kad je vidjela samo livadu, misli si da joj je u buši još dobro i da se nikud ne mora žuriti.

Nama je rok za useljenje (usmeni) bio 1.9. a sad se pomaknuo na 15.11. Uglavnom kasni infrastruktura.

bubimira, jel gotov parkić ? jesu postavili podloge ispod tobogana i ljuljačke ?
andi... o kojoj godini pričaš - 2008? I za koju kuću je taj usmeni rok bio?
M nemamo usmenog roka, samo onaj pismeni - a to je kranji rok 31.12.2009... što je još jako jako dugo, ali mi se nekako nadamo kada gledamo kako ove kuće lijepo napreduju da bi ipak bilo nekaj ranije gotovo.

Inače, opet smo jučer bili i vozili se... da nas neko zapamti vjerojatno bi mu izgledali kao neki manijaci. Vozimo se lagano sporo kroz Nove Dvore i buljimo u svaki vrt, svaku grančicu

Jučer smo i prošetali uz golf terene pa sve okolo po šumici... joooj... kako je tamo lijepo )) i čini mi se da sve mirište po divljem luku... ili to moj pretrudan nos osjeća nekaj drugo... ne razmem se....