-
-
ne mogu ti dati otkaz. s obzirom da ti je termin 1.4.2007 i a da ti ugovor istice u srpnju 2007, po isteku ugovora javi se u HZZO gdje ce ti produziti porodiljni preko HZZO imat ces naknadu i ici ce ti staz. Poslodavac po isteku ugovora nema nikakve zakonske obveze prema tebi.
-
Puno hvala na odgovoru. Tako sam i mislila tj. da po isteku ugovora firma nema vise nikakve obaveze prema meni te da po isteku porodiljnog me nece cekati jos tri mjeseca za odraditi kako me kolegica uvjeravala. :/
-
Kolegici s posla ističe ugovor 31/3/2007, a taman tako nešto treba i roditi. Kakva je njena situacija? Što je njoj za očekivati?
-
-
Tiki, žao mi je.............
-
Ja rodila 8.7.2005 prvih 6 mj primala oko 4000 kn kolika mi je i bila placa., drugih 6 mj imala maximu 2500 kn. 31.3.2006 mi istekao ugovor. Sa svim papirima otisla u HZZO, popunila zena papire, otisla u Mirovinsko prijavili me na trosak HZZO i do kraja porodiljnog 7.7.2006 (neka 3 mj) imala i dalje 2500 kn i radni staz mi upisan za ta 3 mj. Nista mi se nije smanjilo a isao mi i radni staz.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma