Iz mog iskustva:

Izaberi napu i perilicu koje su najtiše u klasi (bez obzira na brand), pogotovo zato što je kuhinja otvorena.

Moje iskustvo s inoxom je takvo da ga više ne želim vidjeti. napa i ploča štednjaka su stalno prljavi, vidi se prašina, fleke, potamnjeli ringovi od kuhanja...

frendica ima crnu ploču štednjaka, malo pošprica s onim za staklo, prođe krpom i to je to.

perilica za suđe ne mora imati 7 programa (kao što ima moja) jer ćeš sigurno koristiti samo jedan. dobro, možda ispočetka isprobaš još koji od programa, ali kasnije ćeš se držati samo jednog. još ako ti se takva skupa perilica pokvari generalno 3 puta u 3 godine (kao moja) onda ćeš preklinjati preostalih 6 programa i sebe što si bacila lovu za to.

što se nape tiče, pokušaj izabrati neku koja nije prema donjem dijela čoškasta jer ćete stalno razbijati čelo

pipe sa šlaufom za čiščenje sudopera odu za čas (tj. ode šlauf).