Citiraj makita prvotno napisa
MM me taman zaskočio, da hoćemo li prominit našu staru prastaru samostojeću pećicu. U planu nam je bilo kupit ugradbenu+ugradbena ploča+ona drvena kašeta za sve to ugradbeno + dio nove radne ploče. MM-u je u međuvremenu izgubio volju za mijenjat sve to, npr. kaže, radna ploča nam je duga pun kufer, a plaća se po metru. Ja predložila da kupimo samo dio. Kako napraviti onaj "nevidljivi spoj"? Viđala sam ljudima da je najlipše kad je spoj bez nekih lajsni-kako se to izvodi???
Ima li samostojeći ipak neku važnu prednost pred ugradbenom kombinacijom-osim brzinske montaže i estetike??? Čini mi se da je jeftinije :?
Pomagajte
Joj nemoj mjenjati samo dio radne ploče. Može se spojiti samo silikonom, ali to bude jadno izgledalo(ne tolko zbog silikona nego zbog dviju različitih ploča). U Baumax-u ti znaju imati radne ploče na akciji. MM je kupio lani cijelu radnu ploču za 150 kn. Ako imaš samostojeću pećnicu (ko ja) puno ju je lakše montirati unutra, ali i izvaditi van, ako je potrebno (zbog popravka, promjene, poplave). I naravno puno su jeftinije.