-
...
Draga san,
bila sam na laparoskopiji prije dvije godine, i što se tiče ožiljaka imam samo mali ožiljak ( nekih 7 mm ) uz pupak, ne vidi se uopće.
Ja sam doduše bila u privatnoj klinici i evo ukratko što je bilo:
Ujutro sam došla natašte, napravili su mi snimakl srca ( prije sam izvadila krv, krvna grupa,...) i onda sam se morala, khm, depilirati, malog skin headsa napraviti. Onda su me odveli u salu ( nezaboravan osjećaj dok me voze prema sali, a iznad svakog prolaza raspelo na zidu...smirujuće.
Onda me leglo na stol, spojilo me na sve i svašta, dalo mi "uspavanku" i reklo da brojim od 100 prema nazad. Krenula ja 100, 99,....i aj zdravo! Slijedeće čega se sjećam jest da sam se probudila u svom krevetu, doktor mi je došao reći da je sve OK, i onda sam opet nastavila spavati. Prespavala sam noć i onda doma.
Moram priznati da me je bolilo točno 8 dana. Spavala sam u posebnom položaju, ne daj Bože nakašljati se ili se slatko nasmijati,... I naravno, bolilo me i rame ( to je od anestezije). Nako 8 dana ko rukom odnešeno, svi bolovi nestali, punti izvađeni, a ožiljci? nema ožiljaka.
Već onaj mali spomenuti više u pupku nego pokraj, i onaj skroz, khm, dolje....Taj se pogotovo ne vidi.
Inače, napravili su mi rupu tu uz pupak, po dvije na trbuhu ( točkice) sad se uopće ne vide, i rez skroz dolje.
Zahvat neće boljeti, ako radi pedantan doktor ni rezovi neće se vidjeti katastrofalno, samo će te boljeti poslije operacije, ali znaj da kroz osam dana SVE prestaje. Tako da...nemaš se čega bojati.
Pozdrav od Brune
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma