Citiraj san prvotno napisa
Drage moje, jučer mi je pozlilo..otišla ja kod ginića..kad.. ni manje ni više ..ovih dana idem na laparoskopiju! I s obzirom da nema neki topic novijeg datuma, bila bi zahvalna onima koji su to prošli da mi malo objasne, je li to jaaako strašno, bolno, koliko dugo te zadrže u bolnici (ja ću ići u zajčevu!), kakvi su ti šavovi ispod trbuha, koliko ih ima....i sve što ide uz to! :?

san
Iš iš panika, nista strasno, nista bolno, dva-tri dana u bolnici.
Ja sam bila prestrasena prije toga, jer nikad nisam ni bila pod anestezijom, osim one za zub. Kontala sam umrijet cu, ako nista od srca, ha ha ha.
Meni je bilo, zaista, bezbolno, i sve je proteklo super.
Dan prije sam otisla u bolnicu da me pripreme, (hrana, stolica, nalazi...), drugi dan me operirali, umrla sam dok sam se popela na sto, ali ubrzo sam otplovila u neznanje.
.... bude me, nemam pojma gdje sam, al fino mi, ne kontam ni sta pricaju. Prebacili su me u sobu gdje sam se dohavizalava, nisam povracala, dok lezim nista ne boli. Nakon 2 sata sam sama otisla do wc, pogeta, naravno, jer ne smijem da se ispravim. Bila sam prezadovoljna jer sam se bila pripremila na silne muke.
Imala sam 3 rupice na stomaku, sada nakon 2 godine primjecujem samo jednu.
Sutradan ides kuci.
Tako je u Sarajevu

No sikiriki, nije nista strasno.