-
Manuela,
Po mom iskustvu, jako je vazno da imas povjerenja u dr. i da te nitko ne prisiljava na nesto sto u tom trenutku nisi spremna. Doktora i klinika ima raznih i oni imaju razlicita misljenja i pristupe stvarima, ovisno o tome sto "trenutno imaju u ponudi". U jednom trenutku se trebas odluciti za jednog dr. i njemu vjerovati.
Sa Poljakom je ponekad tesko pricati i obicno je poprilicna guzva, ali ako dodes spremna i znas sto zelis, a sto ne, mislim da ce te saslusati. Slažem se sa Garfy da je strucnjak u svom poslu S Mimicom nemam puno iskustva, radio mi je laparoskopiju u bolnici, ali nikad nismo pricali. Šparac, koji radi gdje i Poljak je poprilicno komunikativan i mislim da je dobar doktor, tako da bi mozda mogla njega ici pitati za savjet. Sto se tice ZG, po drzavnim klinikama je svugdje guzva i svugdje se ceka do godinu ili cak preko godinu dana. Ja sam bila probala prosle godine na VV, ali kako nemamo pravu dijagnozu, nisam nikako mogla dobiti termin za IVF.
Nadalje, u cekanju bebice, vrijeme je jako relativan pojam. Mi smo poceli raditi na bebacu prije 4 godine i ja sam kao prava streberica rekla svima oko sebe da cu lagano smanjivati tempo na poslu jer da brzo dolazi beba. U protekle cetri godine sam shvatila, mozda na najtezi moguci nacin, da to nije nesto sto mogu kontrolirati i da za sve treba vremena i da ce se sve rijesiti s vremenom. Zato duboko udahni i nemoj se predavati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma