ja samo znam da nema šanse da bi tamo išla roditi! naime, kod tog doktora sam vodila cijelu tudnoću i išla roditi u merkur da bi mi on bio na porodu. čak mi je dao svoj broj mobitela da ga zovem kad krenu trudovi da se sve dogovorimo. i ja ga naivka nazvala u 22. sata i kažem da imam trudove od ujutro i da su sad već na 4 minute i tako se mi dogovorimo da krenem u rodilište, a on će javiti da dolazim. i javio je . i to je sve. na kraju sam rodila drugi dan u 16:00, totalno su me izmučili, probušili mi vodenjak i nisu mi dali da šetam pa sam na lijevom boku prikopčana na ctg provela 10 sati, a od trenutka bušenja vodenjaka jedno 4 sata NITKO nije došao niti pitati kako mi je niti me pregledati. naravno da su mi radili epi, a dok me doktor šivao pukla mu je igla i pola je ostalo negdje unutra,a pola njemu u ruci pa me morao rašiti da izvadi iglu i ponovo šivati! na moram ni pričati kak je to bilo krasno iskustvo!!!
sve u svemu cijenjeni doktor kojem sam ostavila para i para i prije i za vrijeme trudnoće pojavio se tek u subotu kad smo se mi spremali doma i rekao "vidiš kak smo ti krasnog bebeka porodili! pop.....a sam
i da, porod su tako krasno vodili da je dijete ostalo bez kisika pa je imao hipertonus mišića i još uvijek moramo vježbati iako je sad već super i puže ko metak :D
znam da sam odužila, ali još uvijek sam sva jadna kad se toga svega sjetim! drgi put idem u rijeku, a ne u privatno rodilište!