Citiraj zrinka prvotno napisa
mozda ces u tom rodilistu moci platiti da te svi puste na miru

ili ces mozda moci doci sa svojom duolom

ili ces moci platitit da ti dijete ne hrane adaptiranim po difoltu i da bude s tobom 24 h

i na kraju, glupo je da za normalne stvari moras placat, zar ne
Ja se toplo nadam da ce sve to jednog dana postati normalno u svim nasim rodilistima, da ce se poceti prakticirati i porod kod kuce, da cemo imati i privatne kuce za porode koje ce voditi primalje... ali ruku na srce, to se nece desiti bas tako skoro, a do tada...pa bolje je imati barem jedno mjesto na kojem mozes roditi kako hoces, pa makar to morao i platiti, nego ne imati nikakvog izbora osim "tretmana" poroda u drzavnim rodilistima.
Citiraj Bomballurina prvotno napisa
Totalno mi je neprihvatljivo da samo izabrane imaju pravo na, kako kažete, dostojanstven porod.
Zasto izabrane? Mislim da bi si velika vecina zena mogla priustiti platiti porod. Pogledaj samo koji postotak roditelja si moze priustiti npr. adaptirano mlijeko koje kosta....neznam ni ja tocno koliko, al' je sigurno ogromna suma kad zbrojis (glupa usporedba, ali to mi je prvo palo na pamet )Da nemam, ja bih npr. ustedila, posudila, digla kredit...bilo sta za nesto sto mi je od tolike vaznosti u zivotu, a vjerujem da bi tako i mnoge druge zene.