Sto se tiče apartmana u bolnicama to mi nema nikakvog smisla nakon sto sam od 2 prijateljice čula istu priču. Sve isto osim sto si sam i imas svoj wc. Zoveš sestru na onaj bip ona ne dolazi (jer naravno samo su 2 sestre na 50 zena) a treba ti, boli te, dijete place, ne možeš se ustat npr.- onda je bolje bit s cimericama ipak se mi žene u takvim stvarima solidariziramo ne..
Nikako mi nije bitno kakva je hrana , ma ni taj wc, to je 3 dana !
Ali nakon razgovora s njima stekla sam dojam neke umjetne atmosfere sto me jako iznenadilo i ponovni pokušaj dogovaranja termina poroda, valjda se tako njima lakse pripremit .. Mozda sam očekivala previse , ne znam.
Uglavnom, cure hvala na konstruktivnoj raspravi, ako ima tko jos sta pametno vezano za iskustvo od tamo bilo bi mi drago čuti.
Npr, nisam čula iskustvo kakav je odnos prema dojenju, kako se cijepljenje riješava i moze li se nakon poroda kod njih u slučaju nekog problema ići u bolnicu i dali doktori gledaju s čuđenjem pa zašto ste tamo išli rodit i sl,? (Naime, kad sam ja u par navrata spomenula da razmišljam o porodu kod P , doktori su onako neke face složili , tako da ne znam čemu to, mozda ljubomora na njega a mozda znaju nesto sto mi nedoktori ne znamo.