Pokazuje rezultate 1 do 50 od 319

Tema: Privatno rodilište u Zagrebu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
    Hrana koju daju rodiljama planirana je za poticanje laktacije i napravljena tako da bebe ne dobiju grčeve, a ne da bi žene izašle iz bolnice sa dvije-tri kile viška. Ne znam zašto svi njurgaju zbog hrane. Ionako im rodbina donosi od kuće ono što žele jesti. Važniji je sam tretman osoblja i način poroda, to jest, mogućnost izbora.
    joj koliko je ovo netočno. Nakon 10 sati u rađaoni, 2 sata u hodniku na promatranju, u 18 sati ja dobijem šalicu riže na mlijeku! I to mi je bila večera koja bi me trebala držati do sutradan u 7. Cijeli dan nisam ništa jela. Sva sreća pa sam imala torbu punu hrane. Grčevi beba i kravlje mlijeko meni za večeru - halo?
    To je bilo s prvim, s drugim sam bila u apartmanu, pa su obroci bili daleko veći.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    joj koliko je ovo netočno. Nakon 10 sati u rađaoni, 2 sata u hodniku na promatranju, u 18 sati ja dobijem šalicu riže na mlijeku! I to mi je bila večera koja bi me trebala držati do sutradan u 7. Cijeli dan nisam ništa jela. Sva sreća pa sam imala torbu punu hrane. Grčevi beba i kravlje mlijeko meni za večeru - halo?
    To je bilo s prvim, s drugim sam bila u apartmanu, pa su obroci bili daleko veći.
    Dobila sam i ja, nakon carskog, prije kojeg mi je zadnji obrok bio večera, drugi dan ništa, cijeli dan, rodila u 23 sata i prvi obrok, rižu na mlijeku dobila tek ujutro. Kako vidiš, preživjela sam. A bebe imaju grčeve i od drugih stvari, a ne samo od kravljeg mlijeka.

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako vidiš, preživjela sam. A bebe imaju grčeve i od drugih stvari, a ne samo od kravljeg mlijeka.
    pa meni nije dovoljno "preživjeti". Plaćam zdravstveno i očekujem ne biti gladna.
    Da, djeca imaju grčeve od mnogo čega, no ako je kravlje mlijeko jedan od čestih uzročnika, pa onda možda nije najpametnija stvar dati kao prvi obrok nakon poroda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •