Godinama pratim ovaj forum i već sam puno puta krenula nešto napisati no svaki put bi odustala, no ovaj put me Nincin poziv i iskreno zanimanje ponukao da napišem svoje iskustvo...
Ja sam rodila dvoje djece kod njih i obje trudnoće mi je pratio dr Podobnik. Obje trudnoce su mi bile visokorizične, a prije prvog djeteta sam već izgubila tri trudnoće. Za tu bolnicu sam se odlučila ne zato da bi imala poseban tretman već prvenstveno zato što znam dosta žena koje su djecu izgubile u visokoj trudnoći ili pri porodu a isto tako sam vidjela i puno djece koja trpe posljedice loše vođenih poroda i htjela sam taj rizik smanjiti što je više moguće.
I uvjerena sam da moje prvo dijete ne bi bilo živo i zdravo da sam drugačije odlučila... taj dan sam dosla na redovni pregled i stvarno nisam ništa slutila (toliko o mojoj majčinskoj intuiciji), a moje dijete se patilo i to je dr pri pomnom pregledu uočio i odredio hitni carski... drugi porod je isto bio carski iako je postojala mogučnost vaginalnog no na kraju je ta opcija postala preopasna..
Tako da ja o dr Podobniku mogu reći samo sve najbolje, svi njegovi pregledi su bili jako detaljni, objašnjavao mi je sve o djetetu, bio je ugodan, ohrabrujući i smirujući iako je to moram reći, moja draga prijateljica bila zgrožena kad je čula da idem kod njega jer ona ima ružno iskustvo s njim ali dok je radio u državnoj bolnici.
Ja si silno želim još jedno dijete i nezamislivo mi je voditi trudnoću bilo gdje drugdje.