-
Ja sam rodila na carski u Podobniku. Htjela sam prirodno, nabrijavala se na to, planirala i na kraju nista. Decko se nije htio okrenuti, ostao je glavom dolje, ali okrenut za 180. Z aci leda su mu bila na mojim ledima i celom ide van sto ne koze proci nikako. Pa smo isli na carski, drago mi je jer se nisam patila nit ista. Rekla je doktorica da dodemo taj ponedjeljak na pregled, ako je jos uvijek u tom polozaju da nemamo vise sta cekati jer se on okrenuti nece, pogotovo ako pocnu trudovi i da ostajem. Tako je i bilo.
Samo da kazem da me u drzavnoj bolnici ne bi ni pregledali ultrazvukom prije vec bi me pustili u trudove i poslije ako ne bi islo (a ne bi) onda bi bio hitan carski. To mi je potvrdila i dotkorica koja je prije radila u drzavnoj i ona koja radi sada. Dosta sam tu vec rekla.
Sto se tice usluge, sve je bilo super. Muz je bio pored moje glave u sali sto mi je bilo super, bebu su uzeli preko noci da se odmorim, ali samo zato jer sam se slozila s tim. Ionako je samo spavao kad je izasao. Dobivala sam prvih dana na infuziju protiv bolovs stalno nesto, ako bih slucsjno i osjetila bol oni bi dali jos. Poslije sam dobivala tablete svako 8 sati. Nikad gladna nit zedna, imala sam stalno voce na raspolaganju, caj, vodu. A najvaznije mi je to sto se ni u jednom trenu nisam za djete brinula jer sam znala da je u dobrim rukama.
To je moje jedino iskustvo poroda
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma