Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: stolica za radni stol

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno stolica za radni stol

Da li imate što za preporučiti,za dijete,kvalitetno i niska cijena ofkors. .

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mhm, teško je tu nešto savjetovati.

Mi smo uzeli pisaće stolove u Lesnini (ima tome 2 godine, kad je stariji krenuo u školu).

Istovremeno smo uzeli i stolce s 5 kotačića, koji se mogu regulirati po visini itd.
    Evo, nešto slično ovima na lijevoj strani slike s linka:
    http://www.doriva.hr/djecji_stolci.html

NIJE valjalo. Stolci su na parketu i nikako nismo uspjeli postići da djeca mirno sjede na njima.

Onda smo uzeli stolce s 4 noge, nešto ovakvo:
    http://www.doriva.hr/Stolci/iso.html

Njih smo kupili u Primi, nije nešto puno koštalo, ali ... ali.... Ni to ne valja - pokazalo se da su preniski. Sad je nešto bolje kad su djeca narasla, ali bolje je ako imaju mogućnost regulacije.

Kako je priča završila - moja djeca pišu sjedeći na stolcima starim 70 godina koje si donose ih kuhinje, drvenim običnim stolcima s naslonom.

Što se cijena tiče, Prima i Lesnina imaju prihvatljive cijene, a veliki izbor ima i na Velesajmu i u trgovinama u Solidum centru, ali nisam bila duuugo... Uredskih stolaca je bilo i u Metrou, ali nisam dugo bila. Čak se i u Pevecu zna naći.

Daklem, nema pravila - jednostavno treba isprobati što djetetu odgovara, iako se neki nedostaci pokažu tek kasnije (mi smo isprobali stolice, ali pokazalo se da nisu prikladne za DULJI rad za stolom).

Savjet? Ne znam, nismo našli ništa prikladno... a ovi stari stolci služe svrsi.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno stolci

peterlin,hvala na odgovoru,možda pokušam pronaći stolce s kotačićima ,ali da se može zaustaviti :? .

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar je trazio da mu radni stol ne bude mekan jer mu se - povraca od sjedanja na mekanim stolovima :shock: stvarno mu bude muka od njih

pa smo kupili tvrdu stolicu u kiki, mala okrugla, bez naslona, crvena, lakirana, na kotacice
    uglavnom je sluzila za vozanje po sobi jer je ivar u prva tri razreda sve zadace pisao u skoli, a rijetke koje nije (izostanci i sl) na kuhinjskom stolu.
    dzabe ergonomska rjesenja, visine, razni gadgeti po stolu, lampe lijevo ovo i ono.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mi smo se trudili pronaći dobar i kvalitetan stolac koji će zadovoljavati sve uvjete koje smo postavili (i našli smo ga), al' završilo slično kao u Ivarice: zadaće je pisala u školi, a ono malo što je trebalo napraviti doma uvijek je radila na stolu u blagovaonici

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pratim ovo

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivaru smo morali mijenjati stolicu, pukla stara
    i bilo je dosta muke da nadjemo neku ok, a da ne kosta 1.200 (jedna u lesnini) ili 1.600 kuna (jedna u kiki)

nasli na kraju super rjesenje u kiki, na djecjem odjelu, medju sobama, a ne medu radnim stolcima: loptu koja je na postolju, jos je obucena u neko rastezljivo platno pa lopta ne moze nigdje s postolja.
    zove se jellyfish, jako joj pase
    ma super je
    kosta 600 kuna

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Zanima me vaše mišljenje, da li je bolje kupiti stolicu na kotačičima pa da se okreću i luduju na njima ili drvenu stolicu koja im eventualno može biti preniska? Sada crta u kuhinju, ima obični drveni stolac i ok joj je. Tu i tamo ju vidim da stavi noge pod guzu. Moja cura nagodine kreće u školu, pa me to zanima. Planiram ju upisati u cjelodnevnu, pa će vjerojatno pisati zadaću u školu, kak ste i vi rekle.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne bih kupila kotačiće jer bi bilo više vožnje nego rada (znam svoju djecu). Problem visine riješili smo kupovinom Flexinog stola kojem se može podesiti visina, a stolci su drveni s naslonom, bez naslona za ruke.

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Oduševljena sam s Tripp Trapp stolicom, ali ne i sa cijenom. A meni trebaju dvije takve ... Ali predivna je i jako funkcionalna!

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ovu temu smo mm i ja vodili juče. Dogovor nije pao još uvek, imamo vremena kojih 20-tak dana da se dobro raspitamo kod iskusnijih.

Moji klinci su inače niski prvaščići (122cm i 124cm) i bojim se sedenja na nozi i krivljenja leđa. Takođe se bojim i navozavanja po stanu . Da im pravim niske stolove neću, neki kompromis sa stolicama moramo naći.

Inače, u sobi imaju jedan stolić koji smo dali da se napravi kad smo pravili regale da bi imali na čemu da crtaju. Uz njega imaju dve foteljice koje bi im možda pasale još ovu godinu pa možda i tu budu pisali (na trpezarijskim stolicama takođe podvlače noge pod guzu). Doduše, moraćemo skloniti lego-radionicu ali bože moj

Ukratko, pratim temu bez zasada ijednog pametnog saveta

Bakkar avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pozdrav vidim da su radni stolci u igri, pa molim pomoć... Curka kreće u školu, sve smo opremili, knjige, torbu, sobu, radni stol... Međutim, nismo našli radni stolac koji bi nam pasao uz sobu... Iako zapravo znam da će vjerojatno najviše zadaća napisati u blagavaonici (nismo li svi?), svejedno bi htjeli da nam i sobu bude u funkciji! Obzirom da na njemu neće provoditi puno vremena, a za koju godinu će ionako mijenjati i birati si neki drugi po volji, sada više tražimo nešto efektno uz sobu! Tražimo nešto crveno (eventualno zeleno) i kad bi još bili s Winnie Pooh-om ili neki drugi Disney lik.... Jeeeeej.... Nismo iz Zagreba, ali smo blizu, pa molim ako netko zna gdje ima zgodnih, nekakav info... Ne da mi se gubiti cijeli dan zbog stolca koji ne znam da li uopće postoji Hvala unaprijed

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Radni stolovi su gotovi a ja još uvek nisam pametnija oko izbora stolica. Je li neka dobila prosvetljenje u međuvremenu?

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mi smo kupili neku običnu stolicu za djecu na kotačićima i sad planiram kupiti stolicu bez koračića ili uzeti jednu iz kuhinje (moj prvačić se samo voza i okreće, neki dan dok smo pisali zadaću pregazio mi je nožni prst i upikao me olovkom u punoj brzini).
    savjetujem za tako male stolice koje se mogu zakočiti (jer je i moju prijateljicu njen prvašić pregazio, znam još jednog koji se vrti i vrti dok piše zadaću, pa pretpostavljam da nisu jedini)

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Za sada pišu za malim stolom. Ovih dana ćemo pogledati za veće mada se meni ne žuri.

http://i138.photobucket.com/albums/q...1/IMG_2194.jpg

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

nama je taj stolac na kotacice izgledao super dok sad ne mora sjesti i nesto konkretno odraditi u sobi. sve smisljam da kupim jedan koji nema kotace...muci me postoji li opcija da se prilagodi visina ili cu morati napraviti stol sa prilagodljivim nogama?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moj ide u boravak, pa mu radni stol zasad služi za sve drugo osim za zadaću. Nisam primijetila da bi se vozikao na stolcu s kotačićima, ali neki dan, kad ga je uhvatilo da nešto piše i računa, popeo se na radni stol, podvio nogu pod tur i tako pisao. Čini se da njemu nikakav stolac ni ne treba

madi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo kupili u metrou i to s likovima iz bajki i čisto su ok čak i ja na njima mogu sjediti i dosta su udobne

anita_m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kupujemo stolac za radni stol. Dijete ne želi na kotače, a sjećam se da je apri davno linkala plastične stolice, doduše za kuhinju. Bi li takav bio u redu?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

podižem.

tražim stolac za radni stol, ali ponuda se uglavnom svodi na uredske stolce s kotačićima. jeste li im našle alternativu? nešto bez kotačića i prilagođeno djeci?

gledala sam jellyfish, bojim se da bi mojim haharima služila za ludiranje (i ozljeđivanje ).

stokke sitti ne mogu pronaći kod nas.

treća opcija?

zrinka19 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

podižem
    krenula je škola pa se nadam da ima netko što pametno za preporučit

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno