ma problem je u tome sto nema nekih nacina da to funkcionira kako treba. kao i u masu drugih stvari. evo su tek sad se sjetili da treba regulirat i ove van-pansionske zabave za turiste... dok dovoljan broj ne pogine/rastoci se na tim djidjama - nema kontrole nikakvezalosno je da kod nas sve tako funkcionira...
htjedoh reci, kod nas, na jugu istre, nema neke velike konkurencije u ponudi ikakvih vanskolskih/pansionskih/kakvihgod aktivnosti. i ono dobro sto se krene, nerijetko zavrsi iste sezone (ili bar druge)... to me rastuzuje, nema kontinuiteta, nema nacina da ti itko garantira da ce nesto dobro - dobro i ostati...
kako da ja, kao neuki roditelj koji nije nikad jahao - procijenim da je skola jahanja dobra ili losa, pristup ovakav ili onakav, nego osjecajem u zelucu? zato sam se pomirila s time da ce nama takve aktivnosti (osim recimo gimnastike i slicnih - mirnijih - dvoranskih aktivnosti) morat pricekat da porastu svo troje... da ja mogu dovoljno kvalitetno prisustvovat tome i obratiti paznju na detalje...